Warme aandacht

Vertrouwen

Respect

Over Mary

Mijn naam is Mary Hazelaar.

Ik woon en heb mijn praktijk voor Cranio Sacraal Therapie, Psychobalancing en Reiki  in de Merenwijk in Leiden.

Ik ben getrouwd, heb drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Ik werkte 16 jaar bij een luchtvaartbedrijf.
In 2000 maakte ik kennis met Psychobalancing en volgde 6 workshops. Door de goede ervaringen werd ik zo enthousiast dat ik de opleiding Psychobalancing ben gaan volgen bij Cor van Kippersluis. Deze opleiding heb ik eind 2002 met goed gevolg afgerond. In januari 2003 ben ik mijn eigen praktijk aan huis als Psychobalancer begonnen.

Tijdens de opleiding was er een module Cranio Sacraal werk. Daar ik dit een bijzonder interessante module vond ben ik in 2003 aan de opleiding begonnen bij de Belgian Cranio Sacral & Meditation Society van Etienne Peirsman. Deze opleiding heet nu Peirsman Cranio Sacraal Academie. In december 2007 heb ik mijn diploma behaald. Mijn kennis van Cranio-Sacraaltherapie heb ik uitgebreid met Biodynamische Cranio-Sacraaltherpie bij Roger Gilchrist en Franklin Sills.

Om mijn kennis van het behandelen van trauma te verdiepen ben ik sinds begin 2015 aan de opleiding bij SEN (Somatic Experiëncing Nederland) begonnen. Het lichaamsgericht behandelen van trauma. Voor meer info kijk op www.traumahealing.nl  In september van 2017 heb ik de opleiding succesvol afgerond.  In de loop van de jaren heb ik verder veel aan bij en nascholing gedaan. Lees daarover verder op mijn website.